Tanıtım

1978’den bu yana dil eğitimi veren Kensington Academy of English, David Game College’in dil departmanıdır. British Council Akrediteli İngilizce eğitim veren butik bir dil okuldur. Londra’nin merkezinde, Tower Hill semtindedir. Tower Hill, tarihi Londra kalesinin, ‘Tower of London’ ve ünlü köprüsünün ‘Tower Bridge’ olduğu bölgedir.

Bu bölge ayni zamanda İngiltere’nin finans merkezidir, İngiltere Merkez Bankası ‘Bank of England’ ve Londra Borsası ‘London Stock Exchange’ okula yürüme mesafesindedir. Okulun çevresinde olan ve çok farklı şekillerde yapılmış modern gökdelenler ise öğrencileri hayran bırakmaktadır. Kensington Academy of English, her yıl 50’nin üzerinde farklı ülkeden gelen öğrencilere eğitim vermektedir.

Okul, öğleden sonra yapılan sosyal aktivitelere çok önem verilmekte ve öğrencilere derste öğrendikleri grameri okul dışında pratik yapma imkanı vermektir. Sınıf büyüklükleri küçük tutulur, böylece öğretmenler ihtiyacı olan öğrencilere gereken desteği verebilmektedir. Okul müdürü ve ekibi öğrencileri tanımak için büyük bir çaba sarf edip, daha samimi bir ortam yaratmaktadırlar.

Kensington Academy of English aynı zamanda Londra’nın en ekonomik okul yurtlarına sahiptir. Bu yurtlar hem merkezde olup hem de okula kısa mesafededirler. Uzun dönemli öğrenciler için çok uygun bir seçimdir.

Video

Şubeler

Web